Welkom op de website van Stal Van de Ven

Stalhouderij Van de Ven uit Groesbeek staat voor stijl, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bijna 20 jaar geleden startte Jan van de Ven met het verzorgen van tochten met authentieke koetsen in een straal van 50 kilometer rondom Nijmegen. Wij werken uitsluitend met Friese paarden. Een Fries paard herkent u aan zijn imposante uitstraling en gitzwarte kleur, glooiende manen en staart en gitzwarte sokken. Onze paarden zijn stuk voor stuk goed getraind en kunnen in allerlei formaties worden ingespannen; ťťn-, twee- en vierspan. De collectie koetsen bestaat uit Landauwers, arrensleeŽn en een Jan Plezier. De Jan Plezier biedt plaats aan maximaal 20 personen.

Trouwen
Uw trouwdag wordt compleet als u op deze mooiste dag van uw leven per stijlvolle koets vervoerd wordt. Voor het bruidspaar hebben wij een prachtige bruidskoets en voor ouders en getuigen volgkoetsen of een Jan Plezier. Het is mogelijk de trouwkoets aan te kleden met bloemen. De bekwame, onberispelijk geklede koetsiers en palfreniers completeren het geheel. Wij hebben oog voor detail en passen ons graag aan uw wensen aan.

Arrenslee
Voor de promotie van uw winkelcentrum, kerstactiviteiten of kerstmarkt beschikken wij over twee arrensleeŽn. Behalve voor de kerstman is een arrenslee ook een prachtig vervoermiddel voor het winterbruidspaar.

Overige activiteiten
Wij hebben in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het verzorgen van arrangementen voor bedrijven. Ook Sinterklaas is regelmatig onze gast.
Televisieprogrammaís zoals All you need is love en Het Familiediner maakten gebruik van onze diensten.

Meer weten?
Voor nadere informatie en het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@stalvandeven.nl
Bellen kan ook : 024 -3971568